Нов пътеводител на Централна Стара планина

Излезе от печат Част първа на Новия пътеводител на Централна Стара планина. Тази първа част е с обем 252 страници и обхващаща територията между проходите Златишки и Троянски. В нея са представени 50 маркирани и немаркирани маршрута и екопътеки. Освен подробно описани всички те са и нагледно нанесени на карта с мащаб 1:25000, включваща още всички обекти, касаещи туриста: хижи, заслони, върхове, седловини, реки, населени места и др.

По подробна информация можете да откриете на сайта  www.guide-staraplanina.com

За всички членове и приятели на ТД Айда предлагам търговска отстъпка в размер на 20 % от продажната цена, която е 21 лв. Така цената за Вас ще бъде 17 лв. Освен това поемам и разходите по доставка.

За да е в сила отстъпката при поръчка чрез E-mail е необходимо да посочите от кое туристическо дружество сте, колко броя желаете да закупите (може и единични бройки), точен адрес за доставка, имена и телефонен номер на получателя.

Също така поръчка можете да направите и от цитирания по-горе сайт. Там в панел Поръчка можете да изпратите заявка за доставка, като е важно да попълните в голямото поле за допълнителна информация в Поръчката от кое дружество сте. Както споменах доставката е безплатна.

В момента завършвам втората част на пътеводителя, обхващаща територията между Беклемето и Тъжа, и която се надявам да излезе в началото на лятото. 

 
В очакване на Вашите коментари.

Поздрави
Димо Колев
GSM: 0882 55 10 22